Når «uhellet» er ute

Å være leder innebærer å kunne komme i ….

Å være leder innebærer å kunne komme i en situasjon hvor du mister jobben. For de aller fleste er dette en tøffere opplevelse enn de fleste forestiller seg.

Det blir helt stille rundt deg. Telefonen slutter å ringe, få eller ingen eposter. Når du ringer til relasjoner, kanskje til og med venner, er de «I møte» eller «Opptatt». Ikke fordi de ikke vil snakke med deg, men fordi de er på jobb – eller rettere sagt i jobb.

Og det er ikke du.

Vi møter ledere i slike situasjoner ti-talls ganger hvert år. Og den samme historien gjentar seg. Uro, fortvilelse, tvil, usikkerhet på fremtid, og etter noe tid blir det en grad av desperasjon for få «komme i gang» igjen i ny jobb.
Det er her vi som samtalepartnere er nødvendige.

De dårligste valgene gjør vi under denne typen press. Kritisk vurderingsevne, behovet for mer informasjon om den nye aktuelle stillingen, stille de vanskelige spørsmålene som kanskje kan høres for kritiske ut og som reduserer muligheten for at du får jobben. Alt dette gjør at du som kandidat øker risikoen for å gjøre et feil valg.

Det eneste som er verre enn å miste jobben som leder er at du går inn ny jobb som etter kort tid viser seg som et feil valg.

Vi følger deg gjennom denne prosessen, i samtaler, med innspill, med vårt nettverk og relasjoner, for nettopp å bidra til at du kommer inn en ny og riktig lederstilling igjen.

Copyright (c)2016 Trollfjord Consulting
Utviklet av: Rena Media DA