Daglig leder i Bygg og Industriservice AS, Båtsfjord

Bygg og Industriservice AS er bygningsentreprenør med kontor i Båtsfjord. Vårt geografiske forretningsområde er primært i Øst-Finnmark. I våre prosjekter satser vi på å være en komplett leverandør, der vi selv leverer det meste av arbeidene. På den måten får vi en rasjonell fremdrift og det beste kvalitetsmessige resultat.

Våre håndverkere utfører arbeider innen betongarbeider, mur-, puss- og flisarbeider, tømrer- og snekkerarbeider, stål- og sveisearbeider, beslagsarbeider, betongsaging, kjerneboring og portmontasje.

Vi er inne i en veldig positiv utvikling og vi søker -

 

DAGLIG LEDER

 

Vår nåværende leder skal over i ny lederstilling i Båtsfjord.

Vi er i dag 15 ansatte, omsetningen i 2016 ble 24 millioner med et resultat på 3,5. Vi har sterk egenkapital.

Ordreinngangen er god og vi regner med en omsetning i 2017 på 24 millioner.

Som daglig leder har du ansvaret for bedriftens økonomi, personal og kvalitet i våre leveranser. I det daglige vil du jobbe med prosjekter, innsalg, kalkulasjon, tilbudsskriving, innkjøp og samarbeid med andre leverandører. Du vil naturligvis også ha oppfølging av prosjekter og kontakt med kunder.

Hvis du i dag jobber som leder, prosjektleder, byggeplassleder, kalkulasjon, vil vi gjerne høre fra deg. Vår erfaring er at de beste lederne har jobbet seg opp fra prosjekter til en ledende stilling.

Send en epost eller ring vår rådgiver Rune Frøyslie, Trollfjord consulting. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. – mobil 4028 2150.

Vi behandler henvendelser og søknader fortløpende.

Søknad sendes ved å følge denne linken;  SEND SØKNAD

 

 

Copyright (c)2016 Trollfjord Consulting
Utviklet av: Rena Media DA